2/4/14

Η Δεύτερη Δεκάδα των Υποψηφίων Δημοτικών Σύμβουλων της "ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ"

                                                              ΑΚΡΙΩΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ


Γεννήθηκε στη Μεταμόρφωση το 1976 και κατοικεί στην περιοχή της Καναπίτσας. Είναι κόρη του Γιάννη και της Ευγενίας Ακριώτη.Αποφοίτησε από το Λύκειο Μεταμόρφωσης κι έχει σπουδές στο Ε.Α.Π., τμήμα Ανθρωπιστικών Σπουδών.Εργάζεται στην Τράπεζα της Ελλάδος όπου κι έχει ενεργή συνδικαλιστική συμμετοχή. Είναι εκπρόσωπος του Ταμείου Υγείας της Τράπεζας Ελλάδος στο Νομισματοκοπείο (Ι.Ε.Τ.Α.).Είχε ενεργή συμμετοχή στους μαθητικούς αγώνες του 1994, μέσα από τις τάξεις των μαθητικών συμβουλίων, ως εκλεγμένο μέλος.Είναι παντρεμένη με το Χάρη Παπαδάκη κι έχουν δύο παιδιά, τον εννιάχρονο Παντελή και την επτάχρονη Ευγενία.



Κώστας Κολοβός

  Γεννήθηκε το 1966 στη Παλαιοκαρυά Τριχωνίδας Αγρινίου σε πολύτεκνη οικογένεια.
Είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά. Μια κόρη φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πατρών (Χημικός-Μηχανικός) και ένα γιο φοιτητή στο Πανεπιστήμιο Πατρών ( Ηλεκτρολόγος –μηχανικός Η/Υ και τεχνολογίας) .Μένει μόνιμα από το 1990 στη συνοικία Μποφίλια Μεταμόρφωσης .
Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Marketing.
Εργάζεται ως Διευθυντικό Στέλεχος σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία.
Εξελέγη δημοτικός σύμβουλος Μεταμόρφωσης το 2010 με την παράταξη « Νέα Πορεία».
Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Καθαριότητας Ανακύκλωσης και Δημοτικής Συγκοινωνίας από το 2012 έως σήμερα.
Διατέλεσε Eντεταλμένος Σύμβουλος (2011-2013) Δημοτικής Αστυνομίας
και Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής (2011-2012), στην Ποιότητα Zωής και σε άλλες δημοτικές επιτροπές του Δήμου Μεταμόρφωσης .
Πρόεδρος του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου «ΜΠΟΦΙΛΙΑ» Μεταμόρφωσης, για τρεις τριετίες.(2001-2010), Γ. Γραμματέας στην ΕΝΩΣΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΜΕΤ/ΣΗΣ «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» 2005 -2014, 
             από τα ιδρυτικά μέλη της «ΠΑΝΑΤΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ» ενάντια των κεραιών κινητής      τηλεφωνίας, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Μετ/σης.

Γιάννης Μανανάς

Γεννήθηκε το 1966 στη Γραβιά Φωκίδας, όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Το 1985 εισήχθη στο Τμήμα Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης (ΑΠΘ), από όπου και αποφοίτησε το 1990. Στο διάστημα 1990-1992 εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και το 1993 άρχισε την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως Μηχανικός στην κατασκευή της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου.
Από το 1995 εργάζεται στη Γενική Διεύθυνση Πολεοδομίας του ΥΠΕΚΑ και ασχολείται με θέματα Σχεδίων Πόλης και Εφαρμογής αυτών, όπως και με θέματα κτηματογραφήσεων και απαλλοτριώσεων.
Από τον Ιανουάριο του 2012 μέχρι σήμερα εκτελεί χρέη Προϊσταμένου του τμήματος Πράξεων Εφαρμογής και Απαλλοτριώσεων της Διεύθυνσης Τοπογραφικών Εφαρμογών του ΥΠΕΚΑ.
Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Κτηματολόγιο Α.Ε. από τον Ιούλιο του 2012 μέχρι τον Απρίλιο του 2013. Από τον Μάιο του 2011 έως τον Ιούνιο του 2013 ήταν Ταμίας στο Δ.Σ. του Πανελλήνιου Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών (ΠΣΔΑΤΜ), ενώ από τον Ιούνιο του 2013 κατέχει τη θέση του Ειδικού Γραμματέα.
Είναι μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου εργαζομένων του ΥΠΕΚΑ, όπου και διετέλεσε Γενικός Γραμματέας για το διάστημα από το Δεκέμβριο 2011 έως τον Ιανουάριο 2013.  Από το Μάιο του 2010 είναι εκλεγμένο μέλος στο Δευτεροβάθμιο Συνδικαλιστικό Όργανο του ΥΠΕΧΩΔΕ (ΠΟΣΥΠΕΧΩΔΕ).
Κατοικεί μόνιμα στη Μεταμόρφωση από το 1999 στην περιοχή Δεξαμενής. Είναι έγγαμος με τη φιλόλογο Εύη Παπασταθοπούλου και έχει δύο παιδιά, τη Χρυσούλα, μαθήτρια Β΄ τάξης Γενικού Λυκείου στο Λύκειο Μεταμόρφωσης και το Θάνο, μαθητή της Α΄ τάξης Γυμνασίου στο 4ο Γυμνάσιο Μεταμόρφωσης.



Αριστέα Μενούνου - Παπανικολάου


Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1976 και είναι μόνιμος κάτοικος Μεταμόρφωσης από το 1999.

Παντρεμένη με τον Θεόδωρο Μενούνο που έχει επιχείρηση εμπορίας ειδών αυτοκινήτου. Είναι μητέρα τριών παιδιών που φοιτούν στο Λύκειο Μεταμόρφωσης και στο Γυμνάσιο Μεταμόρφωσης– Ηρακλείου.

Υπήρξε αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μεταμόρφωσης την περίοδο 2008-2010 και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του ίδιου σχολείου κατά την περίοδο 2010-2012. Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου τριτέκνων Μεταμόρφωσης.

Θοδωρής Σφυρής

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μεταμόρφωση.
Σπούδασε μαθηματικά στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς επίσης και θέατρο.
Για πολλά χρόνια διατηρούσε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης στη Μεταμόρφωση και στο Νέο Ηράκλειο.
Τέως Λυκειάρχης του Μουσικού Λυκείου Ιλίου.
Εργάσθηκε ως ηθοποιός και σκηνοθέτης σε επαγγελματικές και ερασιτεχνικές ομάδες.
Έχει βραβευτεί από το Μουσείο Γουλανδρή για την προσφορά του σε περιβαλλοντικές δράσεις.
Είναι παντρεμένος με την Μαίρη Μεσογίτη και έχει δύο παιδιά.
Είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος με τον σημερινό δήμαρχο Μιλτιάδη Καρπέτα. Από την 1η Ιανουαρίου 2013 είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου.

ΠΗΓΑΔΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ)

Γεννήθηκε στο χωριό Αηδόνια Νεμέας του νομού Κορινθίας το έτος 1942, από αγρότες γονείς και κατοικεί στη Μεταμόρφωση από το έτος 1969.

Σε ηλικία 18 ετών μεταναστεύει στη Γερμανία όπου εργάσθηκε για πέντε χρόνια, με ταυτόχρονες σπουδές σε τεχνική σχολή, στην ειδικότητα του ηλεκτροτεχνίτη.

Με την επάνοδο του στην Ελλάδα, υπηρέτησε ως τεχνικός υπάλληλος για 32 ολόκληρα χρόνια στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Υπήρξε συνδικαλιστής για πολλά χρόνια στο χώρο εργασίας του και συγκεκριμένα στο σωματείο εργαζομένων ‘’Σκαπανεύς’’.

Μετά την συνταξιοδότηση του, ασχολήθηκε ενεργά με τα κοινά ως μέλος των ΚΑΠΗ, κυρίως στην περιοχή της Καναπίτσας όπου και κατοικεί.

Συμμετέχει στη θεατρική ομάδα των ΚΑΠΗ του Δήμου Μεταμόρφωσης.

Είναι παντρεμένος με τη Λεμονιά Πηγαδιώτη κι έχει δύο κόρες, την Ελένη (ιατρό) και τη Μαρία (στέλεχος επιχειρήσεων).


ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΠΑΤΕΛΗ
Η Νικολέττα Πατέλη κόρη του Θεοδώρου και Αφροδίτης Πατέλη με καταγωγή από την Φολόη Ηλείας, γεννήθηκε το 1975 στην Μεταμόρφωση.

Είναι απόφοιτη του Λυκείου Μεταμόρφωσης και πτυχιούχος του τμήματος Αισθητικής και Κοσμετολογίας των ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ. Γνωρίζει την αγγλική γλώσσα επίπεδο Proficiency.

Εργάστηκε στον τομέα της ιατρικής αισθητικής και συνεργάστηκε με ιατρούς αντίστοιχων ειδικοτήτων.

Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Ασημακόπουλο και μητέρα τριών παιδιών.

Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει ενεργά στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων ως πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου Νηπιαγωγείου Μεταμόρφωσης (2010 -2012) και ως μέλος του ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μεταμόρφωσης (2012 – 2014). 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΡΔΗΣ

Γεννήθηκε στη Μεταμόρφωση το έτος 1981 από γονείς Κουκουβανιώτες, τη Χρυσούλα και το Γιώργο Μπαρδή και κατοικεί στην περιοχή ''Μποφίλια''.
Ο πατέρας του Γιώργος Μπαρδής υπηρέτησε επί τρεις δεκαετίες τον αθλητισμό της πόλης μας, έχοντας επιδείξει μεγάλο έργο από τις διοικητικές θέσεις του Α.Ο. Κουκουβαούνων και της Α.Ε. Μεταμόρφωσης.
Η μητέρα του Σούλα Μπαρδή υπηρετεί για αρκετά χρόνια ως τραπεζικός υπάλληλος.
Τα πρώτα μαθητικά του χρόνια τα πέρασε στη Μεταμόρφωση και κατόπιν αποφοίτησε από το Πολυκλαδικό Λύκειο της Νέας Φιλαδέλφειας, έχοντας ενεργό ρόλο στα μαθητικά συμβούλια.
Είναι πτυχιούχος στον τομέα εφαρμοσμένων τεχνών.
Υπήρξε επί σειρά ετών επιτυχημένος αθλητής όλων των ποδοσφαιρικών ομάδων της περιοχής μας ( Α.Ο. Κουκουβαούνων, Α.Ε. Μεταμόρφωσης, Α.Ο. Νέας Ζωής). Στη συνέχεια ασχολήθηκε ως διατητής ποδοσφαίρου της Ε.Π.Σ.Α., ιδιότητα την οποία έχει ως σήμερα. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως στέλεχος πωλήσεων.



ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα και κατοικεί στη Μεταμόρφωση από το 2004 στην περιοχή Προφήτη Ηλία.

Είναι απόφοιτος σχολής μηχανολόγων μηχανικών με ειδικότητα στις εκτιμήσεις αυτοκινήτων και εργάζεται σε Ελληνική αντιπροσωπεία εισαγωγής αυτοκινήτων .

Είναι παντρεμένος με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου.








 Φώτης Παπαδόπουλος
 
  Γεννήθηκε στην Αμαλιάδα Ηλείας το 1961.

 Το 1975 εγκαταστάθηκε στη Μεταμόρφωση Αττικής όπου  διαμένει μέχρι σήμερα.

  Είναι παντρεμένος με τη Σταυρούλα Αβραμέα κι έχει δύο κόρες, τη Μπέτυ 22 ετών και την Αργυρή 14 ετών.

  Έχει σπουδές  στον “Ευρωπαϊκό Πολιτισμό”  του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και εργάζεται στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς (ΣΕΜΠΟ – Ε΄ τελωνείο εισαγωγής).

  Υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Διοικητικών Υπαλλήλων Ο.Λ.Π. και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμένων Ελλάδας (ΟΜ.Υ.Λ.Ε.).

  Κατάγεται από οικογένεια ιερέων, με μακρά παρουσία και δράση στους εθνικούς, δημοκρατικούς και κοινωνικούς αγώνες.

  Συμμετέχει επί σειρά ετών σε Δ.Σ. συλλόγων της περιοχής 
( Αθλητική Ένωση Μεταμόρφωσης, εξωραϊστικός- εκπολιτιστικός σύλλογος ‘’Αναδημιουργία’’) κ.α..

  Εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος από το 1998 έχοντας διατελέσει Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και μέλος των Δ.Σ. Νομικών Προσώπων και εταιριών του Δήμου την περίοδο 1998 - 2010, εκπροσωπώντας την Αντιπολίτευση.

  Από το έτος 2010 - 2012 υπηρετεί το Δήμο από τις θέσεις του Προέδρου Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και του Αντιδημάρχου Υποδομών και Αθλητισμού.

  Σήμερα είναι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου