13/4/14

Ακόμη 13 υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με τη " ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ"


Χριστίνα Αντωνοπούλου
Ζει στη Μεταμόρφωση από το 1972, όπου και γεννήθηκε.
Κόρη του Χρήστου Αντωνόπουλου, πρώην αντιδημάρχου Μεταμόρφωσης, και της Αγγελικής. Είναι επιχειρηματίας στον κλάδο του τουρισμού και φοιτήτρια στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Γνωρίζει Αγγλικά και Ιταλικά.
Έχει έντονη κοινωνική δραστηριότητα συμμετέχοντας σε εξωραϊστικούς και εκπολιτιστικούς συλλόγους. Πρωτοστάτησε στην ίδρυση του συλλόγου γονέων του 7ου και 8ου νηπιαγωγείου ως πρόεδρος. Διετέλεσε επί σειρά ετών γραμματέας στο σύλλογο γονέων 7ου Δημοτικού σχολείου Μεταμόρφωσης, αντιπρόεδρος και πρόεδρος στο 4ο Γυμνάσιο την περίοδο 2008 - 2009.
Το 2010 εκλέγεται για πρώτη φορά δημοτική σύμβουλος με την παράταξη "Νέα Πορεία". Εντεταλμένη σύμβουλος στο Συνεδριακό Κέντρο, αντιπρόεδρος στη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή και μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. Από το 2013, είναι πρόεδρος στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Μεταμόρφωσης όπου δημιουργήθηκε και λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου μας καθώς και οι κοινωνικές δομές: Βοήθεια στο σπίτι, Κέντρο Αστέγων, Δράση των Παραγωγών ´´Ελληνικά Καλούδια ´´.



Ευάγγελος Γαρούφος

Γεννήθηκε στην ΉΠΕΙΡΟ, στη Νεράιδα Θεσπρωτίας.

Ζει στη Μεταμόρφωση από το 1968, όπου και δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά, διατηρώντας κατάστημα χρυσοχοΐας επί 30 χρόνια στη Γ. Παπανδρέου 52.

Συμμετέχει στα κοινά, ως δημοτικός σύμβουλος από το 2002 έως σήμερα στο Δήμο Μεταμόρφωσης. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου τα έτη 2009 – 2010 και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου τα έτη 2011 – 2012. Επίσης είναι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Είναι ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Μεταμόρφωσης.

Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. 

Ελευθέριος Δέδες

Γεννήθηκε στη Μεταμόρφωση το 1951 και είναι παντρεμένος με τη Γιώτα και πατέρας ενός γιου, του Δημήτρη.
Για αρκετά χρόνια δραστηριοποιήθηκε στον τομέα επισκευής βαρέων οχημάτων. Υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση από τη θέση του Αντιδημάρχου και άλλων επιτροπών του Δημοτικού Συμβουλίου Μεταμόρφωσης. Εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος επί τέσσερις τετραετίες (1982-1998).








                                                         Γιώργος Ηλιόπουλος 

 Γεννήθηκε στο Δυρράχι Αρκαδίας το 1951.
 Εγκαταστάθηκε οικογενειακώς στη Μεταμόρφωση το 1968 και αποφοίτησε από το Λύκειο της Ν. Φιλαδέλφειας. Εισήχθη στην ιατρική σχολή Αθηνών.Έλαβε την ειδικότητα του Ειδικού Παθολόγου το 1984. Από τότε διατηρεί ιατρείο στη Μεταμόρφωση ενώ παράλληλα εργάσθηκε σε νοσοκομεία. Από το1986 που ξεκίνησε ο θεσμός  των Κ.Α.Π.Η το 1986 εργάσθηκε  ως γιατρός έως το 2010.
Υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πνευματικού Ομίλου Μεταμόρφωσης κατά τα έτη 1976 έως 1977. Από το 1982 έως το 1986 διετέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Πνευματικού Κέντρου Μετ/σης. Το 2011 έγινε Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας και Πολιτισμού μέχρι και το έτος 2012 και στη συνέχεια Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης από το 2012 έως και σήμερα.
Είναι έγγαμος με την Φιλόλογο Έφη Μαλιχούδη και πατέρας ενός αγοριού, φοιτητή στο Πολυτεχνείου Κρήτης.

Αικατερίνη Καβαλάρη 

Γεννήθηκε,μεγάλωσε και ζει στην Μεταμόρφωση τα τελευταία 34 χρόνια. Είναι κόρη του Γεωργίου Καβαλάρη και της Χρυσαυγής. Τελειώνοντας τις σπουδές της στο Γενικό Λύκειο Μεταμόρφωσης συνέχισε και αποφοίτησε ως Προγραμματίστρια στους H/Y στο τμήμα του Τεχνικού Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας. Στα μέσα του 2004 εργάστηκε στο Δήμο Μεταμόρφωσης, όταν υπογράφηκε το Μνημόνιο Συνεργασίας με την Ολυμπιάδα, ως υπεύθυνη στις Δημόσιες Σχέσεις, ως γραμματέας της Αντιδημαρχείας  Καθαριότητας και γραμματέας του Αθλητικού Οργανισμού. Τα τελευταία 6 χρόνια εργάζεται στην Εθνική Ασφαλιστική ως Στέλεχος του Δικτύου Πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα. Eίναι υποδιευθύντρια σε ένα από τα κεντρικότερα καταστήματα της Εθνικής.


Θεόδωρος Κοτρώτσος

Γεννήθηκε το 1972 και κατοικεί στην Μεταμόρφωση, στη συνοικία του Προφήτη Ηλία και η καταγωγή του είναι από την Αιτωλοακαρνανία.
Φοίτησε στη Νομική Σχολείου του Πανεπιστημίου της Πάρμα, στη Β. Ιταλία, με κατεύθυνση το αστικό δικονομικό δίκαιο.
Είναι Δικηγόρος Αθηνών  και ασκεί μαχόμενη δικηγορία στους τομείς του αστικού και ποινικού δικαίου. Γνωρίζει αγγλικά, ιταλικά και ισπανικά.




 
Ηλίας Μαστορίδης 

Γεννήθηκε το 1985 στην Μεταμόρφωση και συγκεκριμένα στην περιοχή του Προφήτη Ηλία όπου και κατοικεί. Γιος του Μαστορίδη Στυλιανού και της Αναστασιάδου Ελένης.Με σπουδές πάνω στην Μηχανολογία, από το 2005 και μετά ασχολείται στο τεχνικό τμήμα της (ατομική επιχείρηση της μητέρας του, που δραστηριοποιείται με ειδικά συστήματα εντομοπροστασίας και εδρεύει στην Μεταμόρφωση). Παράλληλα από το 2008 εργάζεται σαν ιδιωτικός υπάλληλος και σύμβουλος σε εταιρεία διακίνησης υγρών καυσίμων.Η πρώτη επαφή του με τα κοινά ξεκινάει το 2011 στην ηλικία των 25 ετών ως ενεργό μέλος του Σ.Ε.Κ.Α. (Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου).


Μαύρου Μαρία 

Η Μαύρου Μαρία του Ιωάννη Μαύρου και της Αγγελικής το γένος Σταυριανού, γεννήθηκε το 1988 στην Μεταμόρφωση Αττικής , όπου και μεγάλωσε. 
Πτυχιούχος Νοσηλευτικής από το Α.Τ.Ε.Ι. Αθήνας , όπου και υπήρξε εκπρόσωπος σπουδαστών του τμήματος Νοσηλευτικής Α'. Έχει γνώσεις Αγγλικών και Γερμανικών και είναι τελειόφοιτη πληροφορικής. Εκπόνησε την πρακτική της άσκηση στο Γενικό Κρατικό Αθηνών. Παρακολούθησε Επιστημονικά Πανελλήνια συνέδρια με βάση τον τομέα της Υγείας. 
Εργάστηκε στην κατασκήνωση υπαλλήλων του «Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας».



Βασιλική Μπαλαρή - Σφυρή 


Γεννήθηκε στην επαρχία της Σπερχειάδας του νομού Φθιώτιδας το έτος 1957. Κατοικεί στη Μεταμόρφωση (συνοικία Μποφίλια) από το 1963. Είναι παντρεμένη με τον Διονύσιο Μπαλαρή και έχει δύο γιους, τον Νικόλαο και τον Παναγιώτη. Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στον τομέα της αγιογραφίας ύστερα από σπουδές 4 χρόνων και είναι μέλος του συλλόγου εικαστικών καλλιτεχνών Ελλάδος « Ο ΑΠΕΛΛΗΣ». Το 2010 εξελέγη δημοτική σύμβουλος με τη Νέα Πορεία και έκτοτε έχει διατελέσει μέλος της Ποιότητας Ζωής, πρόεδρος της επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων και είναι Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος στα ΚΑΠΗ καθώς και στο Δημοτικό Νεκροταφείο Μεταμόρφωσης.






ΣΑΚΟΡΑΦΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ


Ο Παναγιώτης Σακοράφας, γεννήθηκε στην Καλλιθέα Γρεβενών το 1947. Είναι έγγαμος με τρία παιδιά. Κατοικεί μόνιμα στην Μεταμόρφωση επί σειρά ετών. Αποφοίτησε με άριστα από το Ελληνοελβετικό Ινστιτούτο Ωρολογοποιίας και ομιλεί Αγγλικά, Γαλλικά, Ρουμάνικα και Ρώσικα. Ασχολήθηκε ενεργά με θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχοντας διατελέσει Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Καλλιθέας Γρεβενών και Λόγγου Μεταμορφώσεως.

Είναι Άτομο με Αναπηρία και συμμετέχει στο Δ.Σ. του Πανελλαδικού Συνδέσμου Παραπληγικών & Κινητικά Αναπήρων, στη θέση του Ταμία τα τελευταία 10 χρόνια καθώς επίσης και στη Θεατρική ομάδα του ίδιου Συνδέσμου εδώ και 8 χρόνια. 




ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΤΑΝΤΑΜΗ - ΣΟΥΡΒΑΝΟΥ
 
 Γεννήθηκε το 1974 στην Αθήνα. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών 17 & 18 ετών. Εργάζεται ως Manager στο τμήμα μάρκετινκ μεγάλης εταιρείας.

Κατοικεί στην Μεταμόρφωση από το 1992. Το 2001-'03 διετέλεσε πρόεδρος στο 2ο νηπ/γείο Μετ/σης, καλύπτοντας σημαντικές λειτουργικές ανάγκες του. Το 2003-'12 πρόεδρος του 4ου δημοτικού σχολείου και 1ου γυμνασίου Μετ/σης, όπου και έγιναν σημαντικότατες επεμβάσεις για την ποιότητα ζωής στους σχολικούς χώρους.

Από το 2002-'06 υπήρξε γραμματέας στον εξ. σύλλογο της Ν.Ζωής και από το 2006-'11 στον εξ. Σύλλογο Αναγέννηση εργ. Κατοικιών.


 Φαβιάνου Ανδρoμάχη
 
Γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1969. Κατοικεί στην Μεταμόρφωση απο το 1987. Εργάζεται ως στέλεχος στην Ειδική Υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας σε έργα του ΕΣΠΑ που συγχρηματοδοτούνται απο την Ευρωπαϊκή Ένωση. Κοινωνικά δραστηριοποιείται στην υποστήριξη των σχολείων της Μεταμόρφωσης με τη διάθεση απαραίτητου εξοπλισμού και στην υποστήριξη οικογενειών που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση. Η κόρη της Εμμανουέλα είναι μαθήτρια στο 4ο Γυμνάσιο Μεταμόρφωσης.






 
Γεώργιος Χρονόπουλος

Είναι συνταξιούχος Τραπεζικός Υπάλληλος. Γεννήθηκε στην Κοκκινοράχη Γορτυνίας Ν. Αρκαδίας και κατοικεί μόνιμα στο Δήμο Μεταμόρφωσης από το έτος 1968. Είναι έγγαμος και έχει δύο κόρες .Ασχολείται με τα κοινά του Δήμου από το έτος 1998. Εκλέγεται Δημοτικός σύμβουλος από το έτος 2002 όπου μέχρι το 2010 από διάφορες θέσεις που ανέλαβε πρόσφερε τις υπηρεσίες του σαν αντιπολίτευση. Το 2011 και 2012 ήταν Πόεδρος στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου μας. Από το έτος 2013 μέχρι σήμερα είναι Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου