7/12/11

Εργαστήρια ECOWEEK


ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ ΤΗΣ ECOWEEΚ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: ΜΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ. ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ.
 
Το ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ της ECOWEEK σε συνεργασία με το Δήμο Μεταμόρφωσης, σας προσκαλεί σε ανοιχτή συζήτηση στο πλαίσιο της έναρξης λειτουργίας του ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ της ECOWEEK στο Δήμο Μεταμόρφωσης την ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ στις 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μεταμόρφωσης στη συμβολή των οδών Γκινοσάτη & Πλαστήρα.
Η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε τοπικούς παράγοντες, τοπικούς φορείς, επαγγελματίες και δημότες, που ενδιαφέρονται για τον δήμο τους και θέλουν να συμμετέχουν ενεργά στην αναζήτηση λύσεων για τα κοινωνικά και περιβαλλοντικά προβλήματα του Δήμου Μεταμόρφωσης, σε συνεργασία με τις ομάδες δράσης των εθελοντών της ECOWEEK, που μαζί με του δημότες, θα μελετήσουν τα προβλήματα και θα προτείνουν λύσεις.
Διεθνής Συνέργια...Τοπικές Λύσεις



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου